Seminar

SEMINAR 2021

NB: Næste dato for seminar ikke fastlagt. Kontakt os gerne hvis du er interesseret.


Dansk Davanloo Institut indbyder til årligt seminar om intensiv dynamisk korttidsterapi

 

Davanloos mangeårige forskning i ISTDP har vist, at man ved denne metode kan dræne ubevidst skyld, og herigennem opnå effektiv behandling med symptomfrihed og varig forandring.

 

Privatpraktiserende psykiater og leder det Italienske træningsprogram Dr. Sandro Rosseti gennemgår på dette seminar metodens udvikling og teoretiske aspekter. Herefter vil medlemmer af Dansk Davanloo Institut præsentere videooptagelser af ISTDP-terapi for at illustrere metodens anvendelsesmuligheder. Til slut vil vi fortælle om mulighederne for uddannelse ved Dansk Davanloo Institut.

 

Seminaret henvender sig til psykiatere, psykologer, psykoterapeuter og studerende indenfor disse faggrupper, der ønsker en introduktion til de væsentligste aspekter af metoden.


Praktiske forhold:

Dato og sted ikke fastlagt.


Pris, tilmelding og afbudsbetingelser:

Pris: 1500 kr. pr. person. Studerende 500 kr. pr person.

Ved tilmelding af mindst 4 personer samlet er prisen 1200 kr. pr. person.

Prisen inkluderer kaffe og en let frokost.


Tilmelding på mail til info@lisa-jeremiassen.dk Tilmelding er gældende når beløbet indbetalt på konto 3445-3448510549, angiv venligst navn og mailadresse.


Tilmelding kan fortrydes skriftligt på info@lisa-jeremiassen.dk indtil 14 dage før arrangementet og det fulde beløb refunderes. Efter fortrydelsesfristens udløb refunderes beløbet minus 350 kr til dækning af omkostninger. I tilfælde af at COVID restriktioner udmuliggør seminarets afholdelse refunderes det fulde beløb.