Seminar

SEMINAR 2021

Dansk Davanloo Institut indbyder til årligt seminar om intensiv dynamisk korttidsterapi

 

Davanloos mangeårige forskning i ISTDP har vist, at man ved denne metode kan dræne ubevidst skyld, og herigennem opnå effektiv behandling med symptomfrihed og varig forandring.

 

Privatpraktiserende psykiater og leder det Italienske træningsprogram Dr. Sandro Rosseti gennemgår på dette seminar metodens udvikling og teoretiske aspekter. Herefter vil medlemmer af Dansk Davanloo Institut præsentere videooptagelser af ISTDP-terapi for at illustrere metodens anvendelsesmuligheder. Til slut vil vi fortælle om mulighederne for uddannelse ved Dansk Davanloo Institut, hvor næste hold starter i efteråret 2021.

 

Seminaret henvender sig til psykiatere, psykologer, psykoterapeuter og studerende indenfor disse faggrupper, der ønsker en introduktion til de væsentligste aspekter af metoden.


Praktiske forhold:

29/10 fra 08.30-16.00 på Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.


Tilmelding og afbudsbetingelser:

Senest 15. oktober 2021 på mail til info@lisa-jeremiassen.dk Tilmelding er gældende når beløbet indbetalt på konto 3445-3448510549, angiv venligst navn og mailadresse.


Tilmelding kan fortrydes skriftligt på info@lisa-jeremiassen.dk indtil 15. oktober 2021 og det fulde beløb refunderes. Efter fortrydelsesfristens udløb refunderes beløbet minus 350kr til dækning af omkostninger. I tilfælde af at COVID restriktioner udmuliggør seminarets afholdelse refunderes det fulde beløb.